Smotanová torta s piškótami
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Kyslú smotanu vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Hmotu rozdelíme na 2 časti. Jedna ostane biela a do druhej pridáme Granko. Pripravíme si nádobu, obložíme ju mikroténovým vreckom a môžeme začať vrstviť.
- 2
Na dno dáme trochu bielej hmoty, na ňu vrstvu piškót (plochou časťou hore), opäť smotanová hmota a na ňu ovocie. Zopakujeme ešte raz a potom rovnako pokračujeme s hmotou ochutenou Grankom a vrstvenie opakujeme.
- 3
Dáme do chladničky na pár hodín, najlepšie cez noc. Po odstátí tortu vyklopíme, stiahneme vrecko a ozdobíme.
Tiež smotanová torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ešte na doplnenie: dá sa robiť aj s hustým gréckym jogurtom.