Slovenská čína
Autor receptu: sempro
Tento recept ma naučil môj ocino. Je to veľmi jednoduché na prípravu a hlavne veľmi chutné jedlo. Treba vyskúšať... :-))
Postup
- Do 0,8 litra vody dáme čínu, dobre premiešame a necháme zovrieť. Varíme asi 10 minút, pokiaľ zmes nezhustne. Odstavíme.
- Kuracie prsia narežeme na slíže. Následne prudko opražíme na rozohriatom oleji. Posolíme. Keď máme kuracie prsia makké, dáme do panvice nakrájané šampióny, necháme trošku povariť, potom pridáme mexickú zmes a následne červanú fazuľu. To všetko premiešame a varíme cca 5 minút. Potom všetko vložíme do už pripravenej zmesi z vody a číny. Necháme prevrieť a vypneme.
- Vhodnou prílohou je ryža. Prajem dobrú chuť.