Slaninkové tvarohové rezance
František Šarközy
šéfkuchár hotela Tatra v Bratislave, 9. októbra 2011
šéfkuchár hotela Tatra v Bratislave, 9. októbra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10-12 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezance: z múky, vajec, vody a soli vypracujeme hladké cesto, ktoré rozvaľkáme a nakrájame na široké rezance, ktoré uvaríme vo vriacej osolenej vode.
- 2
Uvarené rezance scedíme. Na panvici orestujeme nakrájanú cibuľu a slaninku, pridáme rezance, tvaroh a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu