Slaná kytica

nonicka - fotkanonicka, 26. apríla 2013
Slaná kytica
Foto: nonicka

...túto kytičku sme spravili s kamarátkou kolegovi k narodeninám :)

1
porcia
45-90 minút
príprava

Suroviny

1 ks
rôzne druhy 2-3




Postup

  1. 1

    Pripravíme si nejakú nádobku, kde budeme kytičku aranžovať (my sme kúpili taký menší keramický črepník), odtrhneme pár lístkov šalátu, vložíme do nádoby. Medzitým si pripravíme ostatné suroviny - zo syra a papriky malými formičkami vykrajujeme rôzne tvary, napichujeme na špajle a vkladáme do nádoby (zo začiatku sa nám to bude všetko váľať, ale chce to len trošku trpezlivosti :) ). Potom si suchú salámku - cca po dva-tri kolieska natáčame na špajlu a do stredu napichneme olivu (tiež to chce veľa trpezlivosti :)). Reďkovky, paradajku a kúsky uhorky si takisto nakrájame podľa fantázie a napichujeme na špajle. Cherry paradajky si takisto ponapichujeme na špajle. Nakoniec prázdne miesto medzi špajlami - aj aby nám to dobre stálo :), vyplníme kučeravým šalátikom a kytička na zjedenie je hotová.

Diskusia k receptu

angast
Škoda , že si nepočkala až vykukne slniečko. Kytica parádna , ale
fotka zahmlená. Je to škoda.
nonicka
...ďakujem,a bolo to fotené mobilom, preto taká slabá kvalita
babkamt
Krásna kytica .Oslávenec sa jej určite potešil .
nonicka
-sonulienka, tvoje kytice sú nádherné, ja som robila takú jednoduchšiu - naozaj ako kyticu, ty ich už robíš ako slané torty :); no a nie je dobre vidieť-fotené mobilom, a nie je fotopostup - nemyslela som, že to tu dám, ale prehovorili ma... :)
sonulienka
@monicka tak ako som už písala Tvoja je nádherná len pridávaj ešte keď budeš robiť a hlavne foť. Ja napríklad keď som robila takúto kyticu tak som dala do nádoby kde som ukladala tvrdý syr a do toho som to napichala.Poprosím redakciu aby sem pridali foto ku komentáru.






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia