Foto: eeevelin
Velmi chutny dezert, ktory ma kazdy rad. Moj priatel tento dezertik zboznuje. Pripravujeme si ho najcastejsie vecer. Pozor je treba davat pri flambovani. Moze Zobraziť celý popisVelmi chutny dezert, ktory ma kazdy rad. Moj priatel tento dezertik zboznuje. Pripravujeme si ho najcastejsie vecer. Pozor je treba davat pri flambovani. Moze dojst k poziaru, ak to prezeniete s rumom.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zoznam surovin.
-
2
Na panvici si roztopime maslo a dame na to rozkrajane banany.
-
3
Orestujeme trochu banany z oboch stran. Nie dlho, aby z nich nebola kasa.
-
4
Pridame rum a podpalime. POZOR! Cim viac rumu nalejete do panvice tym bude vacsi plamen. Odporucam nalievat rum po castiach a zapalovat. Ja mam radsej viac rumu, pretoze je k bananu aj viac stavy.
-
5
Fotka po flambovani. Neodporucam velmi dlho flambovat, aby z bananov nebola kasa.
-
6
Finalny vysledok. Dobru chut. ☺
Diskusia k receptu