Škoricové gnocchi
Škoricové gnocchi

Škoricové gnocchi

tejaja - bez fotkytejaja, 19. septembra 2023
Škoricové gnocchi
Foto: tejaja

Gnocchi nemusia byť pripravené len naslano, ale pochutnať sa dá aj na sladkej verzii.

2
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
100 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Gnocchi uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Scedíme ich.

  2. 2

    V hlbšej panvici roztopíme maslo, vsypeme gnocchi a osmažíme dozlata. Počas smaženia gnocchi obraciame lopatkou.

    Škoricové gnocchi - obrázok 2
  3. 3

    Odstavíme, posypeme škoricou, práškovým cukrom podľa chuti a premiešame.

    Škoricové gnocchi - obrázok 3
  4. 4

    Ihneď podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia