väčšinou, keď vyprážame v trojobale - ostane nám buď múka, vajcia, strúhanka - alebo aj všetko..aby sme tieto zvyšky nevyhadzovali - urobíme z toho Zobraziť celý popisväčšinou, keď vyprážame v trojobale - ostane nám buď múka, vajcia, strúhanka - alebo aj všetko..aby sme tieto zvyšky nevyhadzovali - urobíme z toho zmiešaninu - ktorú môj otec nazval "šešule". Je to akási napodobenina fašírok - ale chutí to celkom fajn. My to podávame spolu s tým, čo sme vyprážali a so zemiakmi..
Suroviny
zvyšky z trojobalu |
|
zvyšky z trojobalu |
|
zvyšky z trojobalu |
|
štipka príp. iné koreniny |
|
na vyprážanie |
|
Postup
-
1
Ak vyprážame v trojobale - a ostanú nám nejaké zvyšky - jednoducho to všetko spojíme..My dávame len zvyšky - ale ak Vám ostalo veľa múky a málo strúhanky, príp. naopak, tak samozrejme sa to dá dosypať -a ochutiť podľa chutii..Mala by z toho vzniknúť hmota, z ktorej vypracujeme malé placky, príp. guľky - niečo ako faširky..Vypražíme na oleji z oboch strán..Keďže sa to robí len zo zvyškov - nie je toho veľa. My si to pridávame k vyprážanému jedlu a k zemiakom..Považujeme to len za takú chuťovku :)
Diskusia k receptu