Postup
-
1
Bravčové mäso umyjeme, narežeme na rezne, zľahka naklepeme, narežeme okrajové blany, osolíme.
- 2
Na masti mäso opečieme na miernom ohni z obidvoch strán. Opečené mäso vyberieme. V tomto výpeku opečieme klobásu narezanú na kolieska a koleno narezané na plátky.
- 3
Na tanier (do stredu taniera) uložíme dusenú kyslú kapustu, na to uložíme opečené mäso, na mäso navrstvíme opečenú klobásu a koleno, preložíme plátkami údeného syra a dáme na chvíľu zapiecť.
- 4
Dookola zapečeného mäsa uložíme opekané zemiaky, na záver ozdobíme podľa fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu