Sedliacke rebierko

Suroviny

Nová televízia s receptami: TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové mäso umyjeme, narežeme na rezne, zľahka naklepeme, narežeme okrajové blany, osolíme.

  2. 2

    Na masti mäso opečieme na miernom ohni z obidvoch strán. Opečené mäso vyberieme. V tomto výpeku opečieme klobásu narezanú na kolieska a koleno narezané na plátky.

  3. 3

    Na tanier (do stredu taniera) uložíme dusenú kyslú kapustu, na to uložíme opečené mäso, na mäso navrstvíme opečenú klobásu a koleno, preložíme plátkami údeného syra a dáme na chvíľu zapiecť.

  4. 4

    Dookola zapečeného mäsa uložíme opekané zemiaky, na záver ozdobíme podľa fantázie.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist