Foto: bobarka
Tento recept som čítala v jednej knihe, kde autor dosť podrobne popisoval svoje návštevy vo vychytenej reštaurácii a samozrejme aj jedlá, ktoré ochutnával. Recept Zobraziť celý popisTento recept som čítala v jednej knihe, kde autor dosť podrobne popisoval svoje návštevy vo vychytenej reštaurácii a samozrejme aj jedlá, ktoré ochutnával. Recept ma zaujal a hneď som ho vyskúšala. Chutí! Množstvo surovín neudávam, riadim sa počtom konzumentov.
Postup
-
1
Kuracie prsia v celku uvarím v mierne osolenej vode.
-
2
Pripravíme si šampióny, ananásový kompót a na plátky nakrájané kuracie mäso.
-
3
Všetko spolu premiešame a zalejeme dresingom z jogurtu, majonézy a francúzskej horčice. (Dresing si namiešame v pomere podľa svojej chuti.)
-
4
Šanghajský koktail servírujeme na šalátovom liste a k tomu som podávala krutóny z bieleho pečiva.
Neviem síce čo pri jedle znamená, že je "in", ale v tom prípade ja som i "retro" fanúšik.
teraz sú iné jedlá "in" len by ma zaujímalo čo bude o 20 rokov, keď niekto nový zavíta na Varechu a bude sa chytať za hlavu a vykrikovať, čo ste to tam v rom roku 2013 jedli :-)
všetko podlieha móde, aj jedlo :-)
malá ukážka:
www.outerbankspress.com/epicure/epicure02_chicken.shtml...
Nie je moja parketa sa zapájať a okomentovať komentujúcich , som človek s pozitívnou mysľou , snažím sa byť nad vecou , ale toto mi fakt už nedalo .
Napíšem , mali sme oslavu , moja polovička okrúhle narodky , moderné menu , neviem koľko chodov , všetko bolo na vysokej úrovni vo vysokej kvalite , poviem vám veru , že môj svatko si neprišiel na svoje , chýbala mu poriadna porcia " bravčové pečené , kapusta , knedľa" a naj keby to bolo kopcom .
Darmo boli po tých chodoch plné stoly samé dobroty , jednoducho bol naučený na retro servírované menu.
Vážení , tak o čom to je , čo by ste menili , dobre sa najesť , alebo hladní odchádzať od stola.
A k tomu receptu , nevidím nič zlé,čo by nebolo jediteľné, dokonca pekne prezentované s citom pre toho komu to bolo servírované . Že tam je majonéza , no tak si ju nedám , ale neznevážim recept.
Škoda , že sa niektorí komentátory nevedia udržať na uzde , znevažovať je ľahko , ale potom to naprávať nie je také jednoduché, vedia dobre znepríjemniť prispievateľov , nemať chuť sem prispievať a oberá to na návštevnosti na vareche.sk
@bobarka si super !!! nenechaj sa vytáčať , viď , máš aj takých ako sú @evusik a ostatní ktorí vedia podať svoj názor kultivovane a nie uštipačne.