Šalát z pečených paprík a zo syra
Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 13. júla 2016
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 13. júla 2016
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú červenú papriku vcelku opečieme na ohni do čierna, ešte teplú dáme do misky a prikryjeme potravinovou fóliou. Necháme odstáť 5 minút. Potom papriku ošúpeme a zbavíme spálených častí šupky.
- 2
Papriku nakrájame na pásiky. Ukladáme na tanier, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme. Pridáme syr, dozdobíme umytým šalátom a bylinkami. Nakoniec posypeme hoblinami mandlí a pokvapkáme balzamikovým octom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu