Foto: simona1998
Vždy keď dostaneme chuť na niečo slané,tak toto je naša prvá voľba.Hodí sa na každé udalosti.A ešte aj na druhý deň chutí výborne .. Zobraziť celý popisVždy keď dostaneme chuť na niečo slané,tak toto je naša prvá voľba.Hodí sa na každé udalosti.A ešte aj na druhý deň chutí výborne .. :-)
porcií
príprava
na 200°C °C
Postup
-
1
Rozvaľkáme si lístkové cesto.Natrieme ho kečupom podľa vlastnej chuti.Cesto si pokrájame na kocky.Na jednotlivé kocky dávame kolečka salámy,na ktoré ukladáme plátkový syr.Všetky štvorčeky posypeme pizzovým korením.Cesto si zložíme na polovičky a okraje stlačíme vidličkou,aby nám syr pri pečení nevytiekol.Ak sa nám vidlička na cesto lepí stačí,ak ju dáte do múky.
- 2
Ak máme cesto zložené a okraje stlačené potrieme po povrchu vajíčkom a posypeme sezamovým semienkom a dáme piecť.Pečieme do kým cesto nebude mať peknú hnedasto-zlatú farbu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu