Foto: mojack
... ryža s mliekom , to môžeme stále. Ale na ryžový koláč nemá...a hlavne keď nemusím zapínať rúru.
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Piškóty si rozmrvíme a vymiešame spolu s mäkkým maslom. Túto hmotu dáme na plech s papierom.
-
2
V mlieku s cukrom si uvaríme ryžu do mäkka.
-
3
Plátky želatíny necháme v troške vody napučať.
-
4
Takto pripravenú ju vlejeme k horúcej ryži. Nevaríme ale len premiešame.
-
5
Do hmoty primiešame tvaroh a jeden Créme Olé s kokosovou príchuťou.
-
6
Koláč dostane kokosovú príchuť.
-
7
Ryžovú zmes preložte na korpus.
-
8
Zarovnáme a
-
9
naukladáme broskyne, zalejeme ovocným želé a dáme stuhnúť do chladničky.
-
10
Nakrájame a prekvapenie je na tanieri.
-
11
Môj druhý pokus bol s červenými ribezlami.
-
12
a vyzeral k svetu.
No keď je to na papieri , a je všetko napísané ...tak prečo nie.
čokolada u mňa nemusí byť...tak preto som radšej dala ovocie.