Tento recept bol navrhnuty pre rychle ranajky v remoske. Ja ho peciem v norm. elektr. rure a robim zo dvoch davok naraz, niekedy i tri Zobraziť celý popisTento recept bol navrhnuty pre rychle ranajky v remoske. Ja ho peciem v norm. elektr. rure a robim zo dvoch davok naraz, niekedy i tri davky na velky plech. Dobry je tak povodny, ale ja si ho upravujem podla chuti a moznosti. Napr. pridanim ovocia- akehokolvek, alebo rebarbory.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tvaroh, maslo, cukor a vajce dobre premiesame do hladka, pridame krupicu a pecivovy prasok. Cesto rozotrieme na plech a posypeme drobenkou. Peceme do zcervenanie okrajov (asi 20 30 minut, podla vysky peciva na plechu). Teplotu si dajte na norm. vase peciva. Ja peciem na 350 F stupnov, neviem kolko je to na C. Podla chuti si mozete na kolac nasypat akekolvek ovocie. Vyborna je i rebarbora. Fantazii sa medza nekladu. Dobru chut.
Diskusia k receptu