Foto: skolavareniapolus
Recept od Janky Trebulovej
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Do vychladnutej čokolády zamiešame tvaroh a potom žĺtky. Nakoniec ručne pridáme sneh vyšľahaný z bielkov.
- 2
Do formy s priemerom 15 cm dáme papier na pečenie na dno a aj po bokoch. Vylejeme hmotu, zrovnáme a tortovú formu položíme na plech, podlejeme vodou a pečieme pri 170 stupňoch 15 minút. Potom rúru vypneme a necháme v rúre ešte ďalších 15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ked sa vam neapci biela cokolada ako aj mne, urobte z tmavej, ale nebude taky dierkovany, ale vyborny, ja som ho robila, su tam aj moje foto
Ďakujem veľmi pekne za informáciu:)
Prezreté celé a už aj uložené. Uvidím, či zo syru alebo z tvarohu bude prvý pokus. Ale idem do tej bielej čokolády ;)
Dakujem za recept, urcite bude opakovacka.