Rýchly ryžový nákyp

zuma113 - fotkazuma113, 22. marca 2012

Perfektný a hlavne rýchly recept...:)

Suroviny

1 hrnček
1,5 hrnčeka
min. 7 PL
1
2
2
5-6 postrúhané
malé obyčajné




Postup

  1. 1

    Všetko (okrem) masla spolu zmiešame, vylejeme do janskej misy. Janskú misu nemastíme. Na vrch poukladáme pokrájané maslo na plátky. Pečieme 3/4 - 1 hodinu pri 200 stupňoch.

Diskusia k receptu

danila
zaujímavé, ryža sa použije surová ?Ale asi hej, ono sa to potom všetko spolu spojí...
zuma113
ano surová...po upečení bude krásne mäkká...:)
evanaaa
Ozaj zaujímavé a ten -2 tvaroh je asi aké množstvo?
orchidea
Recept je zaujímavý a ozaj rýchlo urobený ryžový nákyp... ukladám si
zuma113
najbližšie,keď budem piecť pridám foto...tvaroh ako píše chapona 2x250g... množstvo buď malý plech,alebo janská misa...:)
zuma113
nie mlieka je dosť...recept mam odskúšaný 100-krát...:)
paveva
Zaujímavé, takže surová ryža, určite vyskúšam, tvarohu mám hojne.
blackwood
Vyskúšala som dnes Tvoj receptík a musím povedať, že je vynikajúúúúúci. Dokonca chutil aj manželovi a on väčšinou taketo jedla nejedáva. Môžem len odporúčať :)
diabambulka
zuma113, Ďakujeeem, výborný, rýchly, nenáročný receptík. Dnes bol na obed, lebo sa už žiadalo niečo sladkého a tak som si do receptíku pridala ešte ovocie ( marhule a čerešne ) a chutilo všetkým. Môžem receptík odporučiť, chutil drobcovi aj manželovi :-))) a šup s ním do tlačiarne, lebo práve sa stal súčasťou našej kuchyne :O)
zsuzsu
práve som hľadala recept na ryžový nákyp :) zaujal ma tento svojou jednoduchosťou a spravím ho ešte dnes :) mám chuť na sladké
ebaka
super rýchly rcp,robím ho už druhý krát,výborné je,že si ho môžme obmieňať....dnes som dala menej tvarohu a pridala strúhané hrušky a kompot,višne,,,supééér
martapaula
Mám veľmi rada ryžový nákyp. Odkedy som objavila tento fantastický recept,tak už ani iný nerobím,niekedy dám ia 250g. tvarohu,aj tak je dobrý.Veľmi chválim tento recept.
martapaula
Mám veľmi rada ryžový nákyp. Odkedy som objavila tento fantastický recept,tak už ani iný nerobím,niekedy dám ia 250g. tvarohu,aj tak je dobrý.Veľmi chválim tento recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia