Rýchla pizza

martina34 - fotkamartina34, 15. augusta 2010
Rýchla pizza
Foto: martina34

Nič ľahšie a rýchlejšie, keď prídete večer z práce a deti už pýtajú večeru.

6
porcií
30 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

1 balenie
podľa chuti
200 g
3 PL
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
4 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Pekáč na pečenie si vystelieme papierom na pečenie. Naň naukladáme toustový chlieb, môže byť aj grahamový alebo celozrnný. Chlieb potrieme kečupom, poukladáme nakrájanú klobásu alebo salámu, poukladáme olivy a kukuričku, posypeme strúhaným syrom a posypeme pizzovým korením. Na to poukladáme druhú vrstvu chleba, tak isto ho potrieme kečupom, dáme naň klobásu a posypeme syrom a tiež posypeme pizzovým korením, celé pokvapkáme olivovým olejom. V miske si zamiešame vajíčka s kyslou smotanou a troškou soli. Touto zmesou zalejeme rovnomerne pripravené chlebíky a dáme piecť na cca 15 minút pri 180 stupňoch.

    Rýchla pizza - obrázok 1

Diskusia k receptu

stefan39
tak toto je niečo úžasné a super .......bude repete,mňam
evusik
takéto večere mám rada, je to rýchlo hotové a je toho veľa, robievala som podobné ale len v jednej vrstve a len zapečené, takto v dvoch vrstvách a zaliate vajíčkom nepoznám, určite je to výborne! dobrý typ na rýchlu večeru :-)
jody
jéj, svojité bundáše de luxe!!!!
jody
chcela som napísať dvojité :-)))))))))
egreska
Matka vyskušam to,vyzera to byt poriadna mnamka :-))
evusik
@jody ty si to perfektne vystihla - Dvojité budáše de luxe - @martinka ja by som na tvojom mieste zmenila názov :-)
julica
Preco kecup, preco korenie na pizzu? Drvene paradajky a oregano s cesnakom a vysledok bude menej synteticky
deti
tak tento recept na pizzu nepoznam, ale urcite vyskusam
valeri
fakt perfektné :-)), škoda, že som nemala tento tecept, keď rástli tie moje detiská, :-)), čo som sa navyprážala tých bundášov - výborný nápad - fakt a netreba stáť pri panvici na šporáku.
@jody ten názov si vystihla, mi už po slovensky pomaly nevieme nič pomenovať .-)).
tetuska
ja robievam podobné, dám vrstvu nakrájaných rožkovna kolieska na pekáč, zalejem mliekom zmiešaných aspon s 4vajíčkami /podľa veľkosti plechu/, poukladám oblohu, dám bylinky a syr a šup do rúry, do ružova, je to ako PIZZA...
samanka
@Martinka34 si šikovná gazdinka. Mňa by také niečo ani nenapadlo. Ale na druhej strane, také množstvo by sa u nás jedlo asi 3 dni a 4 chlebíky nemá význam piecť.
katka2
Pizza bola výborna chutnali sme v práci..
zasterka
Robila som to už 2x je to super nápad, najviac ma oslovili vajíčka s pochúťkovou smotanou, pretože tie vajíčka ostali po zapečení v rúre nevysušené, šťavnaté... zmenila som akurát kvôli deťom suroviny, len som chlebíky natrela maslom, dala nakrájané paradajky, strúčky cesnaku, postrúhaný syr a zaliala vajíčkom so motanou, mňamka :-)))
zasterka
Prvýkrát som to robila v dvoch vrstvách a druhýkrát v jednej, takže komu sa zdá, že keď je chlebík až v dvoch vrstvách - že by to nezjedol, nech vyskúša len v jednej vrstve - je to rovnako dobré, ďakujem za recept!
flora17
Martinka pacia sa mi tvoje recepty a napady,aj ja som take mala,ked som musela nachovat moje hladne krky,teraz sme s manzelom sami a---vlastne varim tiez rychlo a jednoducho,lebo sa snazim cas vyuzit na prijemnejsie veci a kedze varim a peciem velmi rada,tak to vyuzijem vzdy ked pridu deti a vnucata na navstevu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia