Kúpime sladkovodné ryby, ak nie sú pstruhy, môže byť zubáč, sumec.
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1/2 lyžička |
|
1/2 zväzok |
|
1/2 lyžička |
|
12 lyžíc |
|
1/2 lusk |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pstruha nakrájame na jemné filetky. Rýchlo opečieme na oleji. Odložíme.
- 2
Pripravíme vanilkovú zálievku: Rozlúpneme vanilkový lusk. Macerujeme v teplom oleji. Nasekáme kôpor. Broskyne olúpeme a nakrájame na mesiačiky. Kôprové semená rozdrtíme. Plátky ryby rozložíme na taniere a zalejeme zmesou citrónovej a grappefruitovej šťavy. Osolíme, okoreníme. Necháme odležať 5 minút. Pridáme kôprové semená, červené korenie, plátky broskýň, posypeme zeleným kôprom. Zalejeme vanilkovým olejom.
- 3
Podávame vychladené s drtenými rajčinami a toastom.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: