Foto: ancicka
Pre najlepšiu kamáratku.
na 180 °C
Postup
-
1
Vyšľahame si bielka a do tuhých pridáme pr.cukor a zašľaháme.
-
2
Pridáme žltky a
-
3
po zašľahaní prdáme múku s kypriacim práškom a zľahka zamiešame.
-
4
Vylejeme do pripravených foriem a upečieme.Pripečení môžme špilkou skontrolovaľ,či cesto je upečené.
-
5
Plnku som urobila tuto:http://varecha.pravda.sk/recepty/cokoladova-plnka-krem-fotorecept/30930-recept.html
- 6
Poťahovka je podľa:http://varecha.pravda.sk/recepty/marshmallow-fondan-na-potahovanie-tort-falosn/8131-recept.html
- 7
Po upečení a vychladení korpusov,prekrojíme a naplníme.Taktiež natrieme dookola,každú zvlášť a necháme plnku schladiť.Potom potiahneme a ozdobíme.V zápale práce som zabudla fotiť.
- 8
Ružičky som si urobila v predstihu s falošného marcipánu.Môžme ísť na oslavu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 6
dakujem za milé komentáre.