Foto: zdezda
Jednoduchá pochúťka pre malých i veľkých, podľa výberu ingrediencií. My ich robíme takto...
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rožky nakrájame na kolieska, asi 1cm. Šunku /môže byť aj jemná saláma, či točená/ a syr nakrájame na malé obdĺžniky, kocky.
- 2
Zarobíme si cestíčko v miske, podľa chuti, má byť hustejšie ako na palacinky.
- 3
Na polovicu prelomené špajdle napichujeme striedavo: rožok, šunka, rožok, syr, rožok, šunka, rožok,syr,...končíme rožkom. Do oddýchnutého cestíčka namáčame priravené špízy a vysmažíme v horúcom oleji. Mne zostalo trochu cestíčka, tak som si vysmažila aj cibuľu, to sú tie kolieska :-))) Podávame s rôznymi prílohami. My sme si dali to, čo vidíte a bolo to mňaaam!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu