Roláda z údeného lososa
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 8. januára 2016
Foto: Ľuboš Pilc
Skúste aj pstruha. Namiesto lososa možno použiť aj plátky údeného pstruha či inej vyfi letovanej ryby. Rovnako možno obmieňať aj náplň, nikdy by v Zobraziť celý popisSkúste aj pstruha. Namiesto lososa možno použiť aj plátky údeného pstruha či inej vyfi letovanej ryby. Rovnako možno obmieňať aj náplň, nikdy by v nej však nemali chýbať bylinky a kvapka citrónovej šťavy.
porcie
príprava
Postup
-
1
Zmäknuté maslo prešľaháme spolu so syrom, pridáme nakrájané bylinky.- 2
Na fóliu rozložíme plátky lososa, ktoré natrieme pripraveným maslom a s pomocou fólie zrolujeme. Dáme vychladiť do chladničky.- 3
Pred podávaním pokrájame na kolieska a na tanieroch či misách ozdobíme kaviárom z takzvaných lietajúcich rýb.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu