Ríbezľový kečup

hanina - bez fotkyhanina, 11. júla 2012

Pred pár dňami ktosi hľadal recepty s ríbezľami.Asi neskoro,ale predsa prikladám ďaľšie možnosti využitia ríbezlí.Možno sa niekomu zíde. U nás sú ešte nie zrelé a preto žiadne foto. Je to pomerne starý recept, hustejší, vhodný k mäsu.

Suroviny

2 kg
1 kg
1 dl
2 čl
1 čl
0,5 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ríbezle - najlepšie červené odstopkovať, prepláchnuť vodou a so všetkými prísadami variť 30 minút.

  2. 2

    Horúce plniť do malých pohárov položených na plechu./Aby sa nepopraskali./ Zavíčkovať a otočiť hore dnom. Nesterilizovať.

  3. 3

    Podávame k mäsu podľa chuti. Najviac sa hodia k divine, alebo pečenému mäsu.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
pamätám sa, že naša suseda dááávno mi ponúkala recept z ríbezlí k mäsu, vtedy som nad ním ohŕňala nos, a odvtedy som stále rozmýšľala, že by sa zišiel. Ďakujem za pripomenutie!

Pridaj komentár k receptu: