Pred pár dňami ktosi hľadal recepty s ríbezľami.Asi neskoro,ale predsa prikladám ďaľšie možnosti využitia ríbezlí.Možno sa niekomu zíde. U nás sú ešte nie zrelé Zobraziť celý popisPred pár dňami ktosi hľadal recepty s ríbezľami.Asi neskoro,ale predsa prikladám ďaľšie možnosti využitia ríbezlí.Možno sa niekomu zíde. U nás sú ešte nie zrelé a preto žiadne foto. Je to pomerne starý recept, hustejší, vhodný k mäsu.
Postup
-
1
Ríbezle - najlepšie červené odstopkovať, prepláchnuť vodou a so všetkými prísadami variť 30 minút.
- 2
Horúce plniť do malých pohárov položených na plechu./Aby sa nepopraskali./ Zavíčkovať a otočiť hore dnom. Nesterilizovať.
- 3
Podávame k mäsu podľa chuti. Najviac sa hodia k divine, alebo pečenému mäsu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu