Foto: flavia
Rýchly jednoduchý nápad na nepečenú letnú maškrtu a zároveň môj prvý príspevok po dlhom čase :)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Začala som tým, že na spodok misky som dala okrúhle piškóty.
- 2
Polovicu z pripravených ríbezlí som rozmačkala s cukrom a dala na piškóty.
- 3
Biely krém som pripravila zmiešaním prírodného krémového syra a hustého bieleho jogurtu. Podľa chuti pridať cukor a potom pripraveným krémom "zakryť" ríbezle.
- 4
Nakoniec celými ríbezlami dezert posypeme a môžme pridať aj zdravé chia semienka, či ozdobiť bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu