Ríbezľová pena
Ríbezľová pena

Ríbezľová pena fotorecept

tejaja - bez fotkytejaja, 24. júna 2024
Ríbezľová pena (fotorecept)
Foto: tejaja

Ríbezle sú zdravé a chutné drobné ovocie. Na koláče ich používame často, ale keď chceme zmenu alebo nemáme čas, stačí z nich za Zobraziť celý popisRíbezle sú zdravé a chutné drobné ovocie. Na koláče ich používame často, ale keď chceme zmenu alebo nemáme čas, stačí z nich za pár minút pripraviť výbornú penu.

4-6
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 hrnček (odstopkované)
1 hrnček
1 ks
 (na ozdobu)




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny (okrem mäty) dáme do misky robota.

    Ríbezľová pena (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vyšľaháme na hustú penu (ako klasické bielky na sneh). Pokiaľ by sme šľahali ručným šľahačom, doporučujem ríbezle najprv vidličkou trocha popučiť, aby z misy zo začiatku šľahania nevyskakovali.

    Ríbezľová pena (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Penu rozdelíme do misiek a ozdobíme guľôčkami ríbezlí a lístkom mäty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia