Ríbezľová pena fotorecept
Foto: tejaja
Ríbezle sú zdravé a chutné drobné ovocie. Na koláče ich používame často, ale keď chceme zmenu alebo nemáme čas, stačí z nich za Zobraziť celý popisRíbezle sú zdravé a chutné drobné ovocie. Na koláče ich používame často, ale keď chceme zmenu alebo nemáme čas, stačí z nich za pár minút pripraviť výbornú penu.
porcie
príprava
Postup
-
1
Všetky suroviny (okrem mäty) dáme do misky robota.
-
2
Vyšľaháme na hustú penu (ako klasické bielky na sneh). Pokiaľ by sme šľahali ručným šľahačom, doporučujem ríbezle najprv vidličkou trocha popučiť, aby z misy zo začiatku šľahania nevyskakovali.
-
3
Penu rozdelíme do misiek a ozdobíme guľôčkami ríbezlí a lístkom mäty.
Diskusia k receptu