Foto: dora
Som zástancom jednoduchých vecí a to isté platí aj u mňa v kuchyni. Nemám rada prekombinované chute, kde nevynikne ani jedna z nich. Pre Zobraziť celý popisSom zástancom jednoduchých vecí a to isté platí aj u mňa v kuchyni. Nemám rada prekombinované chute, kde nevynikne ani jedna z nich. Pre mňa platí pravidlo miešať výrazné chute, ktoré udávajú tón a ráz pokrmu s menej výraznými, ktoré ich len dopĺňajú a pomáhajú im vyniknúť. Nikdy som preto nejedla pesto v kombinácii s inými ingredienciami. Cestovina, pesto, posypať trochou parmezánu, hotovo! Avšak riskla som to a neľutujem! Tie chute sa úžasne zladili a ja som sa nevedela tejto pochúťky nabažiť!
porcie
príprava
Postup
-
1
Dáme variť cestovinu.
- 2
Medzitým si nakrájame na kocky paradajky a mierne rozdrvíme tuniaka. Zmiešame, osolíme, dochutíme bylinkami, ak je zmes suchá, polejeme olivovým olejom.
- 3
Uvarené cestoviny vymiešame s pestom a pridáme k nim pripravenú tuniakovo – paradajkovú zmes. Podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu