Reginette s pestom, tuniakom a paradajkami

dora - fotkadora, 30. augusta 2010
Reginette s pestom, tuniakom a paradajkami
Foto: dora

Som zástancom jednoduchých vecí a to isté platí aj u mňa v kuchyni. Nemám rada prekombinované chute, kde nevynikne ani jedna z nich. Pre Zobraziť celý popisSom zástancom jednoduchých vecí a to isté platí aj u mňa v kuchyni. Nemám rada prekombinované chute, kde nevynikne ani jedna z nich. Pre mňa platí pravidlo miešať výrazné chute, ktoré udávajú tón a ráz pokrmu s menej výraznými, ktoré ich len dopĺňajú a pomáhajú im vyniknúť. Nikdy som preto nejedla pesto v kombinácii s inými ingredienciami. Cestovina, pesto, posypať trochou parmezánu, hotovo! Avšak riskla som to a neľutujem! Tie chute sa úžasne zladili a ja som sa nevedela tejto pochúťky nabažiť!

2
porcie
15 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Dáme variť cestovinu.

  2. 2

    Medzitým si nakrájame na kocky paradajky a mierne rozdrvíme tuniaka. Zmiešame, osolíme, dochutíme bylinkami, ak je zmes suchá, polejeme olivovým olejom.

  3. 3

    Uvarené cestoviny vymiešame s pestom a pridáme k nim pripravenú tuniakovo – paradajkovú zmes. Podávame.

Diskusia k receptu

dora
ďakujem, ano su! sama som bola prekvapena. :-)
malinka711
ďakujem za recept .. milujem cestoviny aj tuniaka .... určite vyskúšam ..
bozulka
Výborný recept,len ja by som dala iba oregano bez majoránky.
dora
to je na každom rozhodnutí ako si to dochutí a čím, preto sú tam aj tri bodky :-)
marianne69
Tak toto ano. Dorka,ty budes asi moja krvna skupina,ja mam tiez rada jednoduche recepty,a nemusim tie prekombinovane chute ,ktore upne potlacia prirodzenu chut jedla.ukladam do KK

Zaujímavé video z archívu TV Varecha