Foto: natt
živá strava je pre mňa obrovskou zábavou, rada trávim čas v kuchyni a experimentujem. Ani neviem ako som sa dostala po myšlienko spraviť rizotto, Zobraziť celý popisživá strava je pre mňa obrovskou zábavou, rada trávim čas v kuchyni a experimentujem. Ani neviem ako som sa dostala po myšlienko spraviť rizotto, kedže som ho od malička moc v obľube nemala. Ale toto? To som si vážne zamilovala! Och, zase mi slinky tečú :)
Postup
-
1
Pohánku namočíme (min. 3 hod. , poprípade necháme vyklíčiť). Tak isto namočíme aj dubáky, a judášovo ucho.
- 2
Potom pohánku zmiešame s kukuricou, hráškom, nakrájanými cherry paradajkami, hríbmi a nastrúhanou mrkvou.
- 3
Prídáme pažítku, petržleň, bazalku, trošku sušeného cesnaku, tebi droždia ( dodá takú syrovú chuť), korenia a soli.
- 4
Všetko poriadne premiešame s olivovým olejom a necháme chvíľku (10-20 min.) odležať aby sa nám krásne prepojili chute a rizotto sa rozvoňalo dubákmi. Dobrú chuť!
- 5
Viac foto na http://humanbrute.blogspot.sk/2013/08/raw-rizotto-s-dubakmi.html
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu