Raw (nepečená) štrúdľa

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 31. mája 2013 16:22
Ďalšie recepty »

Túto štrúdlu som robila dávnejšie a inšpirovala som sa tu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.275528905844306.68721.167715159959015&type=3 S dcérou sme si na nej veľmi, ale naozaj veľmi pochutili. Príprava nie je vôbec zložitá a tá chuť stojí za to, veď vyskúšajte aj Vy :-)

Suroviny

RAW cesto:
2 hrnčeky
1 hrnček
1/4 hrnčeka
3 PL
Plnka:
4-5 ks
1/2 hrnčeka
podľa chuti
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Ľanové semienka pomelieme, hrozienka zmixujeme. Spolu zmiešame. Urobíme si plnku. Na papier na pečenie dáme "cesto", ja som ho rukami roztľapkala a potom valčekom vyvaľkala.

    Raw (nepečená) štrúdľa - obrázok 1
  2. 2

    Polovicu plnky natrieme ďalej od kraja, papierom na pečenie si pomôžeme a zrolujeme 1x. Dáme zvyšnú plnku a opäť zrolujeme. Koniec a boky uhľadíme, odkrojíme, aby štrúdla bola "rovná" ;-) Ja som tie zvyšky zjedla na desiatu a veeeeľmi mi to chutilo.

    Raw (nepečená) štrúdľa - obrázok 2
  3. 3

    Štrúdlu som zrolovala v papieri na pečenie a dala odstáť do chladničky, aby sa lepšie krájala. Ja som ju v chladničke nechala cca 2 hodinky. Naj chutí, keď je odležaná v chladničke cez noc :-)

    Raw (nepečená) štrúdľa - obrázok 3
  4. 4

    Dobrú chuť :-)

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist