Raw kuskus s vegánskym parmezánom

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 13. mája 2013

A opäť karfiol, naša veľmi obľúbená zelenina.

15-20 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ani pri tomto recepte neuvádzam množstvo jednotlivých surovín. Karfiol (pozor, menej je niekedy viac, očný klam) rozmixujem na drobno, pridám pokrájanú farebnú papriku, premiešam a podávam. Orechy môžete použiť podľa Vašej chuti, ja používam kešu, ktoré rozmixujem so sušeným lahôdkovým droždím a posypem ním "kuskus". Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
A ešte poznámočka, nechcem poúčať a naprávať, na TO sú tu iní, ale neviem, či by nebolo lepšie ten anglický výraz použiť po našom, nie všetci rozumejú anglicky, či tejto hantírke, hlavne tí starší. Nemyslím si, že by slovo "surový" pokazilo názov. Ale to len na zváženie. :)
mňamky mňam, akurát mám doma karfiol tak to asi stojí zato skúsiť :) Raw receptíkov nieje nikdy dosť, vdaka :)
Ale nazov "raw" nam ulahcuje hladanie receptov :) Ako pise natt..receptov nieje nikdy dost :) ...a prave si to idem pripravit na obed len nemam kesu :( ..myslite, ze by sa dali nahradit vlasskymi? Som iba zaciatocnicka tak kazda rada mi je dobra :)

Pridaj komentár k receptu: