Foto: schnellka
Recept som si opísala z jednej kuchárskej knižky u sesternice, ale výsledok stojí za to, takže vrelo odporúčam vyskúšať.
10
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
60 chladenie minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme puding podľa návodu na obale, vyšľaháme šľahačkovú smotanu s práškovým cukrom a do toho opatrne zamiešame kyslú smotanu.
- 2
Pôvodne sa to má vrstviť do veľkej sklenenej misy (vtedy dávame dvojnásobné množstvo surovín), no ja som vrstvila rovno do sklenených pohárov, aby som mala porcie podelené hneď. Vrstvíme piškóty pokvapkané rumom, na to ide tretina pudingu, vrstva krému, polovica na plátky nakrájaných tyčiniek, znova tretina pudingu, piškóty s rumom, krém, Snickers, puding, piškóty s rumom a na vrch už iba krém.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu