Pudingové srdcia s lieskovcami kokosovo-karamelové
Foto: lucina2222
Vinikajúci a ľahký dezert, ktorý parádne padne po nedeľnom obede... mňam.. :)
6-8
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr uvaríme polovicu kokosového pudingu, podľa návodu na balení. Rozlejeme do formičiek do polovice. Čokoládu s lieskovcami rozlomíme na kocky, a do každého srdiečka vložíme jeden kúsok. Druhý uvarený puding, karamelový, dolejeme do formičiek (silikónová forma na muffiny) až po okraj.
-
2
Nechme stuhnúť, a podávame poliate s čokoládovým topingom. Ja som nechala cez noc v chladničke, a podávala na druhý deň. Puding sa dá veľmi ľahko vyklopiť z formičiek takže žiaden problém by nemal nastať. Veď posúďte sami podľa fotografie. Dobrú chuť. U nás doma chutilo veľmi.
Diskusia k receptu