Pstruh po mojom

promess - bez fotkypromess, 23. októbra 2009

Nie som profesionál, ale tento recept som si vlastným skúšaním vynašla sama a každému chutil, nemám rada dlhé prípravy a dlhé varenie takže : Zobraziť celý popisNie som profesionál, ale tento recept som si vlastným skúšaním vynašla sama a každému chutil, nemám rada dlhé prípravy a dlhé varenie takže :

6
porcií
15 minút
príprava
15 minút
na 190 °C

Suroviny

6
5
zväzok
1
1
2
6




Postup

  1. 1

    Pstruhy najlepšie čerstvé poriadne umyjeme, vysušíme a namažeme zmesou a to korenie na ryby, olivový olej, do ktorého pridáme vytlačené 2 citróny, pretlačený cesnak.

  2. 2

    Dovnútra ryby dáme petržlenovú vňať, nebojte sa dať viac a odložíme do chladničky zakryté fóliou do nasledujúceho dňa. Na druhý deň vyberieme, obložíme maslom, pokrájaným cesnakom a zakryjeme alobalom na plechu, necháme piecť.

  3. 3

    Keď sú očká na rybe vypúlené, odokryjeme alobal a necháme dopiecť do zlatista. Jednoduché a rýchle. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

ajfel1
Keď sú očká na rybe vypúlené, odokryjeme alobal... :-D
radox1
jednoduchy a dobry recept,len naco ho dusit pod alobalom ,spodny ohrev spolu s grilom 15-20minut 180°.
1x ajfel1




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia