Nie som profesionál, ale tento recept som si vlastným skúšaním vynašla sama a každému chutil, nemám rada dlhé prípravy a dlhé varenie takže : Zobraziť celý popisNie som profesionál, ale tento recept som si vlastným skúšaním vynašla sama a každému chutil, nemám rada dlhé prípravy a dlhé varenie takže :
porcií
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Pstruhy najlepšie čerstvé poriadne umyjeme, vysušíme a namažeme zmesou a to korenie na ryby, olivový olej, do ktorého pridáme vytlačené 2 citróny, pretlačený cesnak.
- 2
Dovnútra ryby dáme petržlenovú vňať, nebojte sa dať viac a odložíme do chladničky zakryté fóliou do nasledujúceho dňa. Na druhý deň vyberieme, obložíme maslom, pokrájaným cesnakom a zakryjeme alobalom na plechu, necháme piecť.
- 3
Keď sú očká na rybe vypúlené, odokryjeme alobal a necháme dopiecť do zlatista. Jednoduché a rýchle. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu