Pstruh po mojom

Autor receptu: promess

Nie som profesionál, ale tento recept som si vlastným skúšaním vynašla sama a každému chutil, nemám rada dlhé prípravy a dlhé varenie takže :

6
porcií
15 minút
príprava
15 minút
na 190 °C

Postup

  1. Pstruhy najlepšie čerstvé poriadne umyjeme, vysušíme a namažeme zmesou a to korenie na ryby, olivový olej, do ktorého pridáme vytlačené 2 citróny, pretlačený cesnak.
  2. Dovnútra ryby dáme petržlenovú vňať, nebojte sa dať viac a odložíme do chladničky zakryté fóliou do nasledujúceho dňa. Na druhý deň vyberieme, obložíme maslom, pokrájaným cesnakom a zakryjeme alobalom na plechu, necháme piecť.
  3. Keď sú očká na rybe vypúlené, odokryjeme alobal a necháme dopiecť do zlatista. Jednoduché a rýchle. Dobrú chuť.