Pstruh na bylinkách
Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 28. júla 2015
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 28. júla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pstruhy dôkladne umyjeme a osušíme. Rozpálime gril. Pripravíme dostatočne veľké kusy alobalu na každého pstruha zvlášť.
- 2
Pstruhy nasolíme a dovnútra vložíme na kolieska nakrájanú limetku a bylinky, navrch dáme plátok masla. Pod pstruha je dobré dať papier na pečenie, neprilepí sa na alobal. Každého pstruha dôkladne zabalíme, aby šťava počas pečenia nevytiekla.
- 3
Grilujeme na miernom ohni 20 minút. Podávame s bielym pečivom alebo s grilovanou zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu