Pstruh na bylinkách
			   Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 28. júla 2015
		   
		   šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 28. júla 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Pstruhy dôkladne umyjeme a osušíme. Rozpálime gril. Pripravíme dostatočne veľké kusy alobalu na každého pstruha zvlášť. 
- 2
Pstruhy nasolíme a dovnútra vložíme na kolieska nakrájanú limetku a bylinky, navrch dáme plátok masla. Pod pstruha je dobré dať papier na pečenie, neprilepí sa na alobal. Každého pstruha dôkladne zabalíme, aby šťava počas pečenia nevytiekla. 
- 3
Grilujeme na miernom ohni 20 minút. Podávame s bielym pečivom alebo s grilovanou zeleninou. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu