Pralinky z perníka
Adrián Rybanský, Andrej Mokoš a šéfkuchárka Andrea Vincúrová
Zuckmann Villa v Piešťanoch, 22. decembra 2015
Zuckmann Villa v Piešťanoch, 22. decembra 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Čokoládu rozpustíme nad vodným kúpeľom, jemne vychladíme na izbovú teplotu a pridáme maslo a vymiešame krém. Pridáme rum, vanilkový cukor a korenie do perníka.
- 2
Pomocou cukrárskeho vrecka formujeme kôpky s priemerom 2 – 3 cm. Necháme stuhnúť v chlade asi 2 hodiny.
- 3
Ruky si poprášime práškovým cukrom a kôpky sformujeme do guľôčok. Dôkladne ich obalíme perníkovou strúhankou zmiešanou s tmavým cukrom. Preložíme ich do nachystaných košíkov a odložíme do chladu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu