Polievka z tekvice hokkaido s balzamikovým krémom

vareska3000 - fotkavareska3000, 13. septembra 2012
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,5 kg
2 ks nasekaná
1 ks /šľahačka/
 ,alebo sušený cesnak




Postup

  1. 1

    Na oleji si osmazime nakrajanu cibulku ,ocistime tekvicu ,nakrajame na kocky a chvilku posmazime s cibulkou.

  2. 2

    Zalejeme vodou a varime do zmäknutia cca 30minut.Pridame podravku a cesn.sol.Rozmixujeme ,pridame smotanu a asi este 5 minut povarime.

  3. 3

    Podavame s balz.kremom a bud opecenym chlebikom ,alebo ako moj 9 rocny syn s krekrami :) Dobru chut.

Diskusia k receptu

petra69
Polievka z hokkaida je super, len tu podravku treba radsej vynechat a okorenit muskatovym orieskom...
chatarka
Polievka sa mi veľmi páči ukladám medzi moje recepty a čoskoro si ju uvaríme.(vyskúšam oba spôsoby s podravkou a aj muškátový oriešok )




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia