Foto: patincatsomekitchen
Toto je recept na rýchle bezlepkové raňajky s čerstvým ovocím. Je dobré mať pohánkovú zmes pripravenú vopred.
Potom už len stačí rozimxovať ovocie a Zobraziť celý popisToto je recept na rýchle bezlepkové raňajky s čerstvým ovocím. Je dobré mať pohánkovú zmes pripravenú vopred.
Potom už len stačí rozimxovať ovocie a zmiešať. Chuť pohánkových vločiek môže niektorých prekvapiť, no sú
parádnou alternatívou k bežne používaným druhom.
http://www.patincatsomekitchen.com/pohankovagranola
Suroviny
250 g |
|
60 g |
|
60 g |
|
100 g |
|
3 PL (nemusí byť) |
|
Zmes z lesného ovocia: | |
80 g (na zmes) |
|
80 g (na posýpku) |
|
30 g |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie zmiešame a uskladníme vo vzduchotesnej nádobe. Cukor nemusíte použiť vôbec, záleží od chuti.
- 2
Drobné lesné ovocie a červený melón rozmixujeme a nalejeme do pohárov.Na ovocie navrstvíme pohánkovú zmes. Vrch ozdobíme lesným ovocím určeným na posýpku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ano, pohanka ma svoju velmi specificku chut a treba si na nu zvyknut. Ked mam "nezdravsie" obdobie, tazsie sa mi na nu zvyka ale akonahle sa stravujem zdravsie tak mi jej chut vobec nevadi :)
ovocie cerstve :)