Foto: ivka262
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Vajíčka si uvaríme, olúpeme. K mletému mäsu pridáme 1 celé (neuvarené) vajíčko, korenie podľa chuti, za hrsť strúhanky, trochu soli a spolu premiešame.
- 2
Mäso si rozdelíme na 2 časti ( jednu väčšiu a jednu menšiu časť): do menšej časti pridáme nakrájanú nadrobno kapiu a 2 až 3 nadrobno nakrájané uhorky a mrkvu.
- 3
Na alobal si dáme trochu strúhanky a 1. časť mäsa (väčšiu časť), do stredu poukladáme vajíčka, zavárané uhorky, kapiu, klobásu. Nakoniec pridáme 2. časť mäsa (menšiu časť s uhorkami a kapiou) spolu zabalíme s alobalom, použijeme dve vrstvy alobalu. Dáme piecť približne na 1 hodinu na 180 až 200 °C. Po vychladnutí nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu