Plnená oblátka
Marek Pethö
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 7. augusta 2011
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 7. augusta 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
12
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Plnka: cukor, vajcia a BB puding vymiešame nad parou, necháme vychladnúť. Zatiaľ roztopíme stužený tuk, necháme ho tiež vychladnúť a postupne vmiešame do pripravenej masy. Podľa potreby pridáme kakao.
- 2
Oblátku natrieme plnkou, na plnku poukladáme piškóty namočené v rume, ktorý bol vopred zriedený vodou. Na piškóty natrieme zvyšok plnky, na plnku položíme opäť tortovú oblátku.
- 3
Necháme poriadne stuhnúť, môžeme aj zaťažiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu