Foto: coldbery
Tento recept už používam dávno...mám ho od Michala Dočolomanského . Nafotil kalendár s receptami a jeden som si veľmi obľúbila...:-)) Dúfam,že bude chutiť aj Zobraziť celý popisTento recept už používam dávno...mám ho od Michala Dočolomanského . Nafotil kalendár s receptami a jeden som si veľmi obľúbila...:-)) Dúfam,že bude chutiť aj Vám...
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
mäso zomelieme a osolíme,pridáme čierne korenie,mlety kmin a mlieko....dobre premiešame a dáme odpočinuť do chladu,kým si pripravíma plnku...
-
2
papriku nakrájame na male kocky,nedávala som do rozpisu,ale môžte tam dať aj iné igredencie ako huby,uhorky,zavaranú kapiu atď....postruhame sýr...rozkrojíme vajíčka :-))
- 3
zoberieme igelitovy sáčok ,namočíme ho a naňho rovnomerne dáme odležané mäsko ...potom to potrieme horčicou,na to dáme šunku .pokrájanu papriku a posypeme sýrom. Na jeden okraj poukladame polovičky vajec..
- 4
Dvíhanim igelitu zrolujeme na roládu a dáme na alobal .Ja to ešte na záver prikryjem kelovými obvarenými listami .Opatrne alobal uzavrieme a dáme do rury piecťna 3/4 hod. a potom odkryjeme a 15 min. dopekáme...
- 5
Hotove vyberieme a necháme vonku troška vychladnúť....potom už len jeme...prajem dobrú chuť a aby Vám to chutilo ako mne.... :-)))
- 3
Diskusia k receptu