Foto: vanesalinson
Tak toto je veľká vec pre mňa! :) Asi nepoznám človeka, ktorému nechutí pizza. Ponúkam vám pizzu, ktorú si môžu upiecť aj ľudia, ktorí Zobraziť celý popisTak toto je veľká vec pre mňa! :) Asi nepoznám človeka, ktorému nechutí pizza. Ponúkam vám pizzu, ktorú si môžu upiecť aj ľudia, ktorí sa stravujú zdravo! Poďme na to, je dokonalá ;)
porcií
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto si zmiešame v miske. (malo by vzniknúť tuhšie nelepivé cesto, ak je riedke, pridajte viac cícerovej múky)
- 2
Okrúhlu formu si potrieme olivovým olejom a poprášime trochou cícerovej múky a prstami roztláčame cesto po celej forme. (dobré je ruky si zľahka namočiť do teplej vody alebo si ich potrieť olivovým olejom, aby sa nám cesto nelepilo na prsty)
- 3
Cesto si vidličkou poprepichujeme a dáme zapiecť do predhriatej rúry na 22O° približne 10-15 minút. Potom si už len na vrch poukladáme suroviny, ktoré sme si vybrali (my sme mali s paradajkovým pretlakom, šampiňónmi a mozzarellou) a dáme zapekať ešte na 10 minút. Pred krájaním necháme trochu vychladnúť. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale ostatným prajem dobrú chuť
@rimko a @paeva , čo dodať :D ja vám to neberiem :)
@rimko a @paeva nechápem, prečo sa vôbec k pizzi vyjadrujete, keď ju radi nemáte?
Inak ja pizzu možno dva-tri krát do roka a mám na ňu veru rada aj kukuricui a nech! (všetkým snobom) :)
@eviana , veľmi pekne ďakujem :)
a to s tou kukuricou, neviem presne o čom je reč, (:D) ale kľudne si ju tam dajte, ja vám nekážem dať tam to, čo mám ja :) ale mne nechýbala no :) a áno, cesto je tuhšie, ako som aj písala :) @methi