Pivový koláč

erikaroz - bez fotkyerikaroz, 27. septembra 2015
Pivový koláč
Foto: erikaroz

Na tento koláčik sa už chystám dlhšiu dobu robili ho raz v jednej TV relácii. Prispôsobila som si trochu suroviny namiesto kakaa som dala Zobraziť celý popisNa tento koláčik sa už chystám dlhšiu dobu robili ho raz v jednej TV relácii. Prispôsobila som si trochu suroviny namiesto kakaa som dala čokoládu, a keďže som použila pivo s príchuťou slivky, tak som pridala aj škoricu.

Suroviny

2,5 dl tmavé
250 g
 (alebo čokoláda)
350 g
140 ml (nemusí byť)
2 ks
275 g
Na vrch:
2 bal.




Postup

  1. 1

    Pivo s maslom a čokoládou som rozpustila a do vychladnutého som zamiešala ostatné suroviny. Vyliať na vymastený a poprášený plech a piecť pri 180 stupňoch asi 30 min. Na vrch som dala 2 práškové šľahačky (podľa návodu) a poprášila kakaom.

Diskusia k receptu

jozka2
Hlasoval jeden clovek s jednou hviezdickou,ale poviem vam kolac nemusi byt zly,treba vyskusat.Sice @erikaroz ho mohla trosku lepsie prezentovat,lebo najprv oci jedia,ale na chuti to nemeni.Za kolacik mas odomna 5 za prezentaciu 0 takze =3 body,ale za vyskysanie to stoji.Skoda,ze si ho nepridala o den skor,mala som polovicu plechovky piva a rozmyslala som co s nou,nakoniec som ju vyliala.Vidis,dnes by sa bola zisla.
babav
@jozka , dakujem za pochvalu a ospravedlnujem sa @erikaroz , ze to robim v jej recepte , ale uz opakovane sa mi stalo , ze odkaz dostanem , ale neukaze sa v mojom recepte . Upozornila som na to uz aj adminu , ale bez ohlasu :-(.
evanaaa
Zaujímavé, či to pivo nejak ovplyvní chuť koláča.....ale asi bude dobrý, ako sa zdá. A @babav , nemala si to adresovať Katke? Ona ťa chválila......
jozka2
Nie evanaaa, aj ja som chvalila kolac od @babav ,lebo jej kolac je super one.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia