Pikantné káhirské špagety
Miloš Jančovič
šéfkuchár hotela Magnólia v Piešťanoch, 19. novembra 2010
šéfkuchár hotela Magnólia v Piešťanoch, 19. novembra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Hovädzie mäso nadrobno pomelieme.
- 2
Jemne nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme k nej zomleté mäso, korenie, soľ, červenú papriku a podusíme.
- 3
Špagety uvaríme v slanej vode podľa návodu, primiešame k mäsu a podávame posypané postrúhaným syrom.
- 4
NÁŠ TIP: Môžete použiť aj iný druh cestovín. Vyskúšajte si ich pripraviť doma, sú oveľa chutnejšie ako kupované. Dobrým pomocníkom pri ich príprave je strojček na cestoviny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu