Pikantné káhirské špagety

Miloš Jančovič
šéfkuchár hotela Magnólia v Piešťanoch, 19. novembra 2010
Pikantné káhirské špagety
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

450 g
250 g
500 g
200 g
25 g




Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso nadrobno pomelieme.

  2. 2

    Jemne nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme k nej zomleté mäso, korenie, soľ, červenú papriku a podusíme.

  3. 3

    Špagety uvaríme v slanej vode podľa návodu, primiešame k mäsu a podávame posypané postrúhaným syrom.

  4. 4

    NÁŠ TIP: Môžete použiť aj iný druh cestovín. Vyskúšajte si ich pripraviť doma, sú oveľa chutnejšie ako kupované. Dobrým pomocníkom pri ich príprave je strojček na cestoviny.

Diskusia k receptu

slavicek
robievam tento recept,ale ja pridavam este paradajkove pyre a davam cestovinu "vrtuľky",pretoze to mlete maso sa dobre ulozi do zavitov a toto nie je z mojej hlavy,ale povedal mi to rodeny Talian a najlepsi syr na to je parmezan alebo pecorino a domace cestoviny daj radsej do polievky




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia