Foto: marianne
Recept je z vegetaránskej kuchárky.Bol pod názvom SPICY TOMATO SALSA.Pálivá je naozaj dosť,ja mám rada pálivé,ale toto bolo aj pre mňa dosť.... Dá sa Zobraziť celý popisRecept je z vegetaránskej kuchárky.Bol pod názvom SPICY TOMATO SALSA.Pálivá je naozaj dosť,ja mám rada pálivé,ale toto bolo aj pre mňa dosť.... Dá sa kombinovať aj samostatne, buď s tortilla chips,alebo plackami,chlebíkom,na hrianku a pod....Robila som ju po prvý krát,asi mala byť ešte na jemnejšie posekaná. Potom som zistila,že som ju mohla dať do malého mixéra(choptera) možno na budúce....Kto nemôže štiplavé, môže nahradiť feferonky zaváranou kápiou alebo zaváranou paprikou...
príprava
Postup
-
1
Do strednej servírovacej misy vložíme nadrobúčko posekané paradajky,cibuľu,cesnak,jalapeno,vločky z chilli a koriander.(nezohnala som,nedalo sa svietiť, bola petržlenová vňať).Pridáme limetkovú šťavu,olivový olej,korenie.Zachladíme v chladničke aspoň 1 hodinku.
-
2
Podávame s tortilla chips,čerstvým chlebom alebo s toast....
-
3
Robila som ho podľa tohoto receptu.
-
4
Chuťovo bola výborná.
Diskusia k receptu