Foto: martinis
Veľmi jednoducho, rýchlo a zdravo pripraviteľný hhuťovo pestrý tanier pre hladných chlapov (ale i dámy :))
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a vo vriacej vode uvaríme. Scedíme, roztlačíme na kašu a jemne posolíme, dáme doprostred taniera.
- 2
Na zemiakovú kašu dáme kyslú kapustu, na okraj taniera dáme cviklu, tuniaka a tavený syr posypaný petržlenovou vňaťou.
- 3
Redkvičku i mrkvu ošúpeme, umyjeme a polovice z oboch nakrájame na kolieska, taktiež šachovnicovo poukladáme na okraj taniera. Môžeme jesť :O)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nech sa ti darí vo varení
a nič sa ti nepripáli a nepresolí.
To ti zo srdca želá
kamarátka Hubatá.