Pestrá roláda

redakcia - fotkaredakcia, 19. septembra 2009
120 minút
príprava

Suroviny

6 ks
1 PL
30 g
3 ks
8 ks
100 ml




Postup

  1. 1

    Vajcia vyšľaháme, okoreníme a osolíme. Pridáme múku a mlieko a vypracujeme redšie cesto.

  2. 2

    Vo väčšej panvici rozpustíme maslo a upečieme omeletu. Po vychladnutí ju preložíme na alobal.

  3. 3

    Uhorky a paradajku pokrájame na tenké pásiky. Omeletu obložíme plátkami šunky a pokrájanou zeleninou.

  4. 4

    Pomocou alobalu omeletu zrolujeme a 2 hodiny necháme chladnúť.

  5. 5

    Potom ju nakrájame ako roládu a podávame napríklad s hlávkovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia