Foto: pupava
Nejako si letím na receptoch "troch chutí" v poslednom čase. Pravda je taká, že som potrebovala k zelenine pesto a klasické bazalkové aj poľničkové Zobraziť celý popisNejako si letím na receptoch "troch chutí" v poslednom čase. Pravda je taká, že som potrebovala k zelenine pesto a klasické bazalkové aj poľničkové ma omrzelo.
príprava
Postup
-
1
Do mixéra dáme rukolu, bazalku, medvedí cesnak, jarnú cibuľku, kešu oriešky, parmezán. Všetko spolu zmixujeme.
- 2
Po rozmixovaní dodáme olej, morskú soľ a šťavu z limetky a všetko spolu pekne premiešame. Podávame s čímkoľvek, lebo je to neskutočne dobré a hodí sa skoro ku všetkému: na chlebíkoch (výborné urobiť ako bruschetty), s cestovinami, ale aj ako dip na namáčanie k zelenine. Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu