Foto: mariana33
Zamilovala som sa do parného hrnca, tak v ňom skúšam pripraviť rôzne jedlá...len od hladu nestíham fotiť postup:o)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do spodnej nádobky parného hrnca si vložíme umyté a osolené kuracie stehná. Do strednej dáme nakrájanú mrkvu, prípadne inú zeleninu. A do nádobky na ryžu dáme prepláchnutú ryžu, osolíme a pridáme karí korenie a vodu.
- 2
Nastavíme parný hrniec na 40 min. Nakoniec dáme stehná zapiecť do rúry aby mali chrumkavú kožu:o)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
najviac mi ale chutia parené zemiaky a mrkva...:o)