Recept pochádza od mojej sesternici z čiech. Každý robí z banánov len sladké dezerty. Toto je niečo iné a každý kto k nám príde Zobraziť celý popisRecept pochádza od mojej sesternici z čiech. Každý robí z banánov len sladké dezerty. Toto je niečo iné a každý kto k nám príde je dosť prekvapený, že banán sa môže aj takto pripravovať.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Banány olúpeme, pozdĺžne prekrojíme a upečieme na masle do zlatista / upečené sa dajú ľahko prepichnúť vidličkou/.
- 2
Očistený hlávkový šalát umyjeme, rozoberieme na listy, poukládame na taniere, pokvapkáme citrónovou šťavou a mierne osolíme.
- 3
Na listy urobíme kornútiky z plátkou šunky a do nich vložíme pečené banány.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu