Koreninová zmes
Koreninová zmes

Pastierska soľ

editamarkos - fotkaeditamarkos, 20. júna 2020

Koreninová zmes, ktorú vymysleli pastieri. Možné je malú dávku nosiť so sebou a používať na dochutenie jedál.

5 minút
príprava

Suroviny

6 ČL
2 ČL
2 ČL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie zmiešame. Je to vynikajúca koreniaca zmes na ochutenie chleba s masťou, sendvičov, pečeného mäsa, atď. Je úžasná aj keď ju nasypete na huspeninu. Je dobrá na okorenenie hranoliek. Ja ju najčastejšie používam pri príprave šalátových dresingov s majonézou, s kyslou smotanou či s bielym jogurtom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia