Foto: samodexter
Tento krém používame doma už 3 generácie na plnenie všakovakých zákuskov, ale len za predpokladu že nám ho deti nestihnú zjesť skor ako sa Zobraziť celý popisTento krém používame doma už 3 generácie na plnenie všakovakých zákuskov, ale len za predpokladu že nám ho deti nestihnú zjesť skor ako sa dostaneme k pečeniu :-)
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čokoládu polámeme na malé kúsky (čím menšie, tým skôr sa rozpustí), pridáme ostatné suroviny a za stáleho miešania uvaríme do husta.
- 2
Hotovú zmes po vychladení (najlepsie 7°C) vyšľaháme ručným šľahačom do jemna
- 3
Plníme medzi piškótové cesto .. alebo kamkoľvek podla chuti
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nezrazí sa, takto za čerstva?
inak s maslom ju robime odkedy si pamatam a vdaka nemu lepsie drzi "tvar"