Tento krém používame doma už 3 generácie na plnenie všakovakých zákuskov, ale len za predpokladu že nám ho deti nestihnú zjesť skor ako sa Zobraziť celý popisTento krém používame doma už 3 generácie na plnenie všakovakých zákuskov, ale len za predpokladu že nám ho deti nestihnú zjesť skor ako sa dostaneme k pečeniu :-)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čokoládu polámeme na malé kúsky (čím menšie, tým skôr sa rozpustí), pridáme ostatné suroviny a za stáleho miešania uvaríme do husta.
- 2
Hotovú zmes po vychladení (najlepsie 7°C) vyšľaháme ručným šľahačom do jemna
- 3
Plníme medzi piškótové cesto .. alebo kamkoľvek podla chuti
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Najnovšie recepty
- 2
Nezrazí sa, takto za čerstva?
inak s maslom ju robime odkedy si pamatam a vdaka nemu lepsie drzi "tvar"