Parížske rezy s marhuľami

Autor receptu: olinecka

Výborne ,rýchle a zvláda to začiatočník!!!!

30 minút
príprava
15-20 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Šľahačku si prevaríme s cukrom a kakaom deň predtým,aby sa nám dobré vymiešala.Najlepšie cez noc dať uvarenú do chladničky.
  2. Z lístkového cesta upečieme 2 platy do zlatista.Pečieme na 200 stupňov 15-20 minút.
  3. Uvarenú šľahačku vyšľahame do tuha.
  4. Plnku natrieme rovnomerne po celom korpuse .Marhule pokrájame na menšie kúsky ,ktoré rozložíme na plnku.Preložíme druhý plat a dáme do chladničky , zatuhnuť ,najlepšie cez noc.Hotové rezy ,posypeme práškovým cukrom.Takto sme potešili blízkych !!!!!Ešte nakoniec ovocie môže byť aj iné/broskyne,ananás kompót/.