Parížske rezy s marhuľami
Autor receptu: olinecka
Výborne ,rýchle a zvláda to začiatočník!!!!
30 minút príprava |
15-20 minút na 200 °C |
Postup
- Šľahačku si prevaríme s cukrom a kakaom deň predtým,aby sa nám dobré vymiešala.Najlepšie cez noc dať uvarenú do chladničky.
- Z lístkového cesta upečieme 2 platy do zlatista.Pečieme na 200 stupňov 15-20 minút.
- Uvarenú šľahačku vyšľahame do tuha.
- Plnku natrieme rovnomerne po celom korpuse .Marhule pokrájame na menšie kúsky ,ktoré rozložíme na plnku.Preložíme druhý plat a dáme do chladničky , zatuhnuť ,najlepšie cez noc.Hotové rezy ,posypeme práškovým cukrom.Takto sme potešili blízkych !!!!!Ešte nakoniec ovocie môže byť aj iné/broskyne,ananás kompót/.